ناب ترین ها

28 ا کتبر 2015 ... علت ترک خوردن ژله رولی در هنگام رول کردن این است که زودتر از زمان موعد آن را از یخچال خارج نموده اید. سعی کنید بعد از اضافه نمودن بستنی تا حد امکان آن را هم نزنید، این کار به دو رنگ شدن دسر شما کمک میکند. در صورت تمایل می توانید موقع برش زدن ژله آن را دالبری برش بزنید تا بعد از رول کردن به شکل گل رز درآید.
27 جولای 2016 ... ژله بستنی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه‌ای است که با کمی تغییر و خلاقیت می‌توان آن را به شکل‌های بسیار متنوعی تهیه کرد و یک دسر خوشمزه و متفاوت ارائه داد. شاید با شنیدن اسم ژله بستنی فکر کنید کار سختی در پیش دارید اما واقعیت این است که درست‌کردن ژله بستنی، به سادگی تهیه ژله معمولی است. این دسر ...
27 نوامبر 2015 ... سوال ۴ : شیر و خامه رو کی به ژله اضافه کنیم که نبره؟ اگه از شیر یا خامه توی ژله استفاده میکنید حتما این مواد با ژله هم دما باشن. تا نبرن. باید خامه رو هم در ظرف جداگونه حتما بزنید و بعد اضافه کنید. سوال ۵: چرا ژله بستنی م دو رنگ میشه و بستنی ته نشین میشه؟ برای اضافه کردن بستنی به ژله ، حتما باید بستنی رو ...
16 فوریه 2015 ... 1)بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه كاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نكته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله می‌بینید كه بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده كه ظاهر خوبی نیست. 2)می‌توانید به صورت رنگین كمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه كنید و لایه لایه روی هم قرار ...
وقتی پودر ژله حل شد بستنی را به ژله اضافه میکنید تا مواد صاف شود ودر قالب مورد نظرتان میریزید ودر یخچال به مدت 45 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد .بعد از 45 ... شما می توانید وقت بیشتری بذارید تا ژله بستنی خوب ببنده من اینجاعجله داشتم بخاطر همین زدوتر از حد معمول برداشتم; امیدوارم درست کنید وکنار عزیزان لذت ببرید .

برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

25 مارس 2018 ... برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟/ به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده اضافه کنید.
5 ا کتبر 2015 ... هنگامی که ژله ها به یکدیگر اضافه می شوند, ضروری است که ژله پایینی خودش را کاملا گرفته باشد تا با ژله بالایی مخلوط نشود, به همین دلیل توصیه می کنیم در صورت داشتن وقت کافی, مدت زمانی بیشتر از ۴۵ دقیقه برای بسته شدن ژله ها اختصاص دهید. در اولین مرحله, بستنی باید کمی نرم شود, منظور از نرمی بستنی, ...

برای مشاهده از کامل ترین منبع اینجا کلیک کنید

منبع: ناب ترین ها

مطالب مرتبط
Joe Doe The Example Company 604-555-1234

joe.doe () example.com